Landgoed Hoenderdaell

Afgelopen zondag zijn we naar landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna geweest. Het is een vrij nieuw landgoed maar dat maakte het niet minder mooi. Na een korte wandeling kwamen we bij de roofvogelshow, van te voren hadden we er niet echt hoge verwachtingen van maar dat bleek volkomen onterecht, het was echt een leuke show. Omdat het vroeg was was het vrij rustig, met 10 toeschouwers was het bijna een privé show en we konden dan ook alles van dichtbij zien. Het leukste was een Braziliaanse uil, deze was amper groter dan een ordinaire mus en was echt een schatje die ook nog eens gezellig op schoot kwam zitten :-) Jamie vond de roofvogels totaal niet eng ook al kwamen ze vlakbij. Het duurde iets meer dan een uurtje en ze hield het net vol al was dat stilzitten wel moeilijk op het einde.


About the Author