Flashback

31 oktober 2003

Het is rond 8 uur, ik word wakker. In tegenstelling tot de verwachting heb ik toch aardig geslapen. Ik moet opstaan want Hans komt me zo halen en ik heb nog veel te doen. Wat zou hij nu aan het doen zijn, hoe zou hij geslapen hebben en wat zou ie aan hebben?

Er wordt aan mijn haar geplukt en make-up op mijn gezicht gesmeerd terwijl ik speldjes aangeef en in een heel lelijk knalgeel shirt op een plastic stoeltje zit. Het duurt lang…..maar het resultaat zal er naar zijn verwacht ik zo.

Ik ben klaar…ik ga iets doen dat ik niet vaak doe, een jurk aantrekken. Nou ja, de jurk wordt over me heen gehesen. Knoopjes en rits dicht en klaar is TaMMie.

Opeens geroezemoes….Hans komt er aan! Ik sta achter de deur te wachten….ik zie Hans door de ruit poseren voor de foto. De bel gaat, ik doe open en zie Hans. “Wat ben je mooi” is het eerste dat hij zegt. Dat is een mooi begin van de dag en de jaren die er op volgen.

Happy anniversary Hans, I luf you.

About the Author

I'm the mama ;)