Jamie’s tweede verjaardag

Op 7 september is Jamie alweer twee geworden. Omdat dat een maandag was en we op vakantie zouden gaan, hebben we haar verjaardag op zaterdag de 5e gevierd. ‘s Morgens, nadat we haar wakker hadden gemaakt, begonnen we al met een klein kadootje en de kadootjes bleven de rest van de dag in overvloed binnen komen. Eenmaal beneden zag Jamie wat papa en mama de avond er voor hadden uitgespookt. De ballonnen en slingers konden rekenen op een open mond…en hele grote ogen.

Zo rond een uur of 1, 2 begon de visite binnen te druppelen en Jamie had het erg naar haar zin. Ik had een kleine taart voor haar gebakken en als een echte prof blies ze de kaarsjes uit. Net als vorig jaar at ze haar taart netjes op, weer geen geklieder met cake en frosting. Hmm….misschien volgend jaar dan :)

Na alle cake en kadootjes werd er natuurlijk volop gespeeld en kleine neef Trevor had op een gegeven moment Jamie haar loopleeuw ontdekt. Vol enthousiasme zat hij er op en hij was zo blij dat Jamie een beetje jaloers werd. Maar al snel was het weer goed, kreeg Trevor een lief kusje en kon er verder gespeeld worden.

Ik denk wel dat Jamie het naar haar zin heeft gehad. Ze ging die avond in ieder geval moe maar voldaan slapen.

About the Author

I'm the mama ;)