Aan het werk in de babykamer

Voor P-Nut 2.0 hoeven we maar weinig in huis te halen. Behalve wat kleinigheden hebben we alles immers al in huis. Om ons toch een beetje nuttig te voelen hebben we vandaag dus maar een beginnetje gemaakt aan de kinderkamer. De muur in de babykamer heb ik een jaar of 2 geleden rood gemaakt. 6 of 7 lagen heb ik staan zwoegen om het een beetje mooi te krijgen…..en al dat werk is vandaag verloren gegaan ;) Dus….verfkleren aan en gaan! Jamie mocht als grote zus natuurlijk de eerste witte streep zetten en heeft ook na die eerste streep goed haar best gedaan om de verf op de muur te krijgen. Helaas haalde niet alle verf het….een heleboel kwam op de vloer terecht waarna ze er nog eens netjes doorheen wandelde. Ach, daar is ze 2 voor….en we kregen het makkelijk van haar voeten af.

Nog een of twee laagjes en dan is de muur weer lekker saai wit…en dan gaan we eens kijken wat voor muurschildering er op komt! (Maar daar hoeft Jamie niet bij te helpen).

About the Author

I'm the mama ;)