11 november is de dag…. [Updated]

…dat mijn lichtje, dat mijn lichtje….11 november is de dag, dat mijn lichtje branden mag.

St. Maarten…de eerste keer dat Jamie echt doorhad dat er iets aan de hand was…maar nog niet het jaar dat ze zelf langs de deuren mocht. Wel mocht ze aan de deur de snoepjes uitdelen aan de kinderen die langskwamen. We hadden haar goed voorbereid en tegen de avond begon het te kriebelen. Toen hebben we de snoepjes in een grote bak gedaan…en toen gingen we op de uitkijk zitten…wachten op de kindjes.

Jamie vond het in het begin een beetje vreemd…die zingende kinderen aan de deur. Maar naarmate er meer kwamen kreeg ze het helemaal te pakken. Ze rende van de keuken naar de voordeur en weer terug. En bij de open deur schreeuwde ze naar de kindjes…’Kindjes kom nou!’. De kinderen bij de deur keken ook wel een beetje raar op toen ze zo’n klein meisje bij de deur kregen met zo’n grote bak snoep…maar dat mocht de pret niet drukken. Rond een uur of 7 zijn we gestopt met de deur open doen…toen was het pyjama aan en naar bed..maar daar was Jamie dan ook wel erg aan toe na al die opwinding.

About the Author

I'm the mama ;)