3D P-Nut 2.0

Afgelopen woensdag hadden we een afspraak om P-Nut 2.0 in 3D te bekijken. Door omstandigheden ging die afspraak niet door maar is deze verzet naar de 21e. We waren dus alweer vroeg op pad voor de zaterdag. Over een mistige weg ging het richting Zwaag waar we de afspraak hadden. Toen we Jamie verwachtten waren we daar ook geweest en het was goed bevallen dus vandaar.

We moesten even op onze beurt wachten maar toen we eenmaal mochten was het weer erg leuk. Binnen 5 minuten wisten we of Jamie een broertje of zusje krijgt…maar dit blijft zolang mogelijk ons kleine geheimpje ;)

Ook kwamen we er achter dat de kleine P-Nut net zo’n eigenwijssie is als Jamie. Die placenta was wel erg knuffelbaar en werd dus goed vastgehouden. We hebben dus geen mooie 3D beelden kunnen zien. Wel kregen we een tekentje dat alles ok is daarbinnen, 1 duimpje omhoog. Nu mogen we nog 2 keer gaan kijken….en dan maar hopen dat P-Nut de volgende keer wat minder eigenwijs is ;)

About the Author

I'm the mama ;)