Midweekje Eemhof

Voordat de kleine P-Nut geboren wordt zijn we nog even met z’n 3-tjes een midweekje er op uit gegaan. Vliegen mag ik niet meer maar we wilden sowieso toch niet heel erg ver gaan. En Jamie vindt alles prachtig dus de keuze was snel gemaakt: het werd een midweekje Center Parcs :) De Eemhof bij Zeewolde was de vorige keer goed bevallen en ligt slechts op een uurtje rijden van thuis…dus mocht er iets gebeuren in de belly…dan waren we ook snel weer terug.

Maandagmiddag na het inchecken gingen we op onderzoek in het park en eindigden we in de Action Factory. Daar was een show aan de gang met een Oosterse Koning en Koningin en een draakje. Jamie’s aandacht was getrokken en we hadden meteen geen kind meer aan haar. Toen ze met alle andere kindjes ook nog eens naar buiten moest om maanstukken te zoeken was het natuurlijk dolle pret. Toen alles gevonden was en het land van de Koning en Koningin gered was kregen alle kindjes een steentje en werd er gedanst. Ook mochten ze op de foto met de koning en koningin. Wat we niet hadden verwacht kwam wel uit: Jamie deed uitgebreid mee en ging zelfs alleen op schoot zitten bij ze. Wat wordt ze toch groot…

Voordat we op vakantie gingen hadden we het al aan Jamie beloofd…we zouden zwemmen. Dinsdagochtend was het dan ook zo ver, de Aqua Mundo werd bezocht. We hebben lekker gezwommen en Jamie bleef van de glijbaan gaan onder een luid ge-whieeeeeeee! ‘s Middags gingen we weer op weg naar de Action Factory waar vandaag een Circus show was. Jamie mocht zich verkleden als Mexicaanse danseres en toen het haar beurt was om op het podium te dansen deed ze dat vol enthousiasme.


Klik voor het filmpje

Woensdagochtend werd het een tripje Bataviastad waar Jamie nieuwe Nike’s kreeg, verder niks gekocht…zoals altijd als we daar heen gaan eigenlijk :D Maar zoals ook de dagen ervoor draaide alles om de middag: de Winterparade! De winterkoningin was haar winterkristallen kwijt en alle kindjes moesten helpen zoeken. Ze kregen een lampje met een lampionnetje en moesten weer naar buiten. Toen alle kristallen gevonden waren kregen ze binnen ook nog eens een mooie wintervlinder-hoed. Wat een verwennerij! De show erna was wat minder maar de kinderdisco maakte dat weer goed. We namen een moe meisje weer mee naar het vakantiehuisje.

Op donderdag waren er geen shows…maar gelukkig was er een Ballorig op 20 minuutjes rijden :) Het was lekker rustig zo op donderdagochtend dus Jamie had alle ruimte. Ze wilde bijna niet meer weg ;) ‘s Avonds nog lekker gegeten in ons huisje en lekker rustig aan gedaan.

En vandaag? Vandaag zijn we weer lekker thuis…uitrusten van de vakantie. En Jamie? Die had de tijd van haar leven, we mogen vaker gaan zei ze. Maar vanaf de volgende keer is dat dan met z’n 4-en ;)

About the Author

I'm the mama ;)