Jamie’s verjaardag

Op 4 september vierden we Jamie’s derde verjaardag. Al dagenlang had Jamie het er over en op de ochtend zelf kwam alle spanning er uit, ze stond spugend boven de wc ;) Toen dat eenmaal uit de weg was werd het tijd voor kadootjes en feest! Na de kleine kadootjes gingen we de tuin in waar het grote kado stond te wachten. In razend tempo hadden Hans en ik deze de avond er voor in elkaar gezet: een echte zandbak! Hij moest nog wel even gevuld worden met zand maar dat was snel gedaan.

Ook was er natuurlijk een mooie taart! Zelf gemaakt door Melanie, de grote was voor de visite en de kleine was helemaal voor Jamie!

Gelukkig kwam tijdens de dag het zonnetje door en kon er dus uitgebreid gebruik worden gemaakt van Jamie’s kado. Ook Trevor was erg dol op de zandbak en heeft zichzelf bijna ingegraven. Na het vele spelen en de taart was het tijd om te eten…maar niet voordat al het zand van de twee kleintjes was weggespoeld in bad :) En als afsluiter natuurlijk….patatjes! (het blijft een kinderfeestje he?)

‘s Avonds hadden we een erg blij, maar ook erg moe meisje ;)

About the Author

I'm the mama ;)